Serdev Thread Facelifting - Mengangkat Wajah Supaya Lebih Tegang dan Nampak Muda

Bagi anda yang sangat mementingkan kecantikan, wajah pastinya merupakan aset utama yang penting untuk menyerlahkan kecantikan dan keyakinan seseorang. Namun semakin meningkat usia semuanya semakin berubah. Satu perkara yang paling ditakuti oleh ramai orang ialah apabila usia meningkat wajah tampak semakin layu, kendur dan berkedut. Ianya merupakan satu mimpi ngeri. Meskipun tidak menjejaskan kesihatan, tapi bagi mereka yang sangat mementingkan paras rupa, mereka tidak akan ambil mudah terhadap masalah yang dihadapi ini. Tambahan pula isu-isu berkaitan paras rupa ini kerap memberi tekanan emosi.
Kecantikan seorang wanita tak sepatutnya hanya terhenti pada umur tertentu. Keseluruhan hidupnya menjadi perhatian si suami, keluarga dan kawan-kawannya. Usia tidak menjadi penghalang untuk mana-mana wanita tampil cantik dan berkeyakinan. Mungkin ramai yang berasa rendah diri apabila usia sudah menghampiri 40an dan ke atas, mana tidaknya ada yang sudah menampakkan tanda-tanda penuaan, kulit sudah mula kendur manakala badan mudah berasa sakit. Tetapi jangan sesekali malu dengan diri sendiri walaupun telah berusia kerana kecantikan diri anda masih dapat diserlahkan.
Jangan hanya kerana usia, kulit terpaksa tanggung derita!
Nak Kulit Wajah Seperti Muda-Muda Dulu Walaupun Usia Dah Mencecah Angka 50 Dan Ke Atas?
Kita semua mempunyai keinginan untuk menghentikan proses penuaan dan kesannya pada tubuh kita. Salah satu kawasan pertama yang menunjukkan tanda-tanda penuaan adalah di muka. Semakin meningkat usia, penghasilan kolagen dalam kulit semakin perlahan, yang menyebabkan kulit kehilangan keanjalan dan gebu. Ini menyebabkan kulit mengendur di sekitar leher, pipi, dan rahang. Serdev Thread Facelift adalah salah satu cara untuk membetulkannya.

Thread Lift atau tanam benang merupakan antara rawatan estetik yang kini popular kerana hasilnya cepat dan memberikan kesan yang terbaik bagi wanita yang mengalami masalah kulit berkedut, kendur, pipi jatuh atau garis-garis halus akibat penuaan. Sebaik sahaja melakukan rawatan ini, hasilnya akan membuatkan rupa paras nampak lebih berbeza daripada dulu. Kulit makin tegang seperti zaman muda dulu dan kelihatan lebih segar.

Usia bukan penghalang untuk anda tampil cantik dan berkeyakinan!
JOM TANYA DOKTOR
KONSULTASI PERCUMA
HARI INI!

Ingin BANTUAN dari
Pakar Kecantikan Kami?

Konsultasi Percuma!

  Lokasi Pilihan (*)

  Apa Kelebihan Serdev Thread Lift Treatment?

  Berbeza dengan rawatan lain, rawatan tanam benang teknik Serdev ini tidak menyakitkan. Tanpa perlu melakukan pembedahan facelift, rawatan ini dikatakan lebih mudah dan cepat. Walaupun kesannya tidak kekal, tapi rangsangan kolagen yang terhasil sudah memadai untuk jadikan wajah lebih muda. Risiko untuk lakukan rawatan ini juga dikatakan lebih rendah dan selamat, jadi sebab itulah ia menjadi pilihan ramai wanita termasuklah selebriti. Rawatan ini selalunya dilakukan pada garis rahang, garis kening, kawasan bawah mata, dahi dan pipi.
  • Untuk menarik kulit wajah yang kendur dan menegangkannya

  • Untuk menjadikan kulit wajah lebih nampak muda dari usia sebenar

  • Untuk melicinkan kulit dan menghilangkan kedutan halus

  • Untuk meningkatkan keanjalan dan tekstur kulit

  • ✅Meratakan kulit bahagian tertentu kemudian menjadikan kulit lebih tegang dan licin

  • Untuk melambatkan proses penuaan

  • Untuk menguatkan kulit yang kendur

  Kaedah Rawatan Benang Serdev

  BAGAIMANA RAWATAN DILAKUKAN?

  • Dalam prosedur rawatan serdev threadlift, Benang medikal akan dimasukkan ke dalam kulit muka anda kemudian benang akan ditarik untuk mengetatkan kulit wajah anda. Disebabkan benang ini adalah benang medikal, dari semasa ke semasa ia akan larut ke dalam aliran darah anda. Benang yang tinggal didalam wajah tidak mendatangkan bahaya malah ia akan merangsang kulit untuk menghasilkan kolagen. Oleh itu ia dapat menguatkan otot wajah anda dan membuatkan wajah anda kekal tegang. 

  BERAPA LAMAKAH KESAN SERDEV INI MAMPU BERTAHAN?

  • Kebanyakan pelanggan kami merasakan kulit mereka lebih tegang dan licin selepas satu sesi rawatan sahaja dan kesannya mampu bertahan sehingga 10 tahun tetapi bergantung juga pada faktor proses penuaan semula jadi.

  SIAPAKAH YANG SESUAI UNTUK RAWATAN INI?

  • Rawatan ini selalunya dilakukan pada orang berumur 35 hingga 65 tahun. Matlamat rawatan Serdev ini adalah untuk mengekalkan keremajaan wajah. Jadi lebih awal anda melakukannya maka lebih cepat anda dapat mengatasi tanda-tanda penuaan. Calon yang ideal ialah orang yang muka dan lehernya sudah mula kendur atau sudah menampakkan tanda-tanda penuaan.
  JOM SERDEV BERSAMA PAKAR KECANTIKAN MARISSA AESTHETIC

  Kenapa buat Rawatan Di Marissa?

  >Marissa Aesthetic & Wellness merupakan Klinik Estetik yang menjadi Pilihan Utama di Malaysia dan telah beroperasi sejak tahun 2006. Kami ada lebih 11 cawangan di Seluruh Malaysia dan ribuan testimoni serta pelanggan yang telah berpuas hati dengan rawatan ini.

  >Berpengalaman lebih 15 tahun dalam menawarkan pelbagai rawatan lengkap yang berkualiti dan telah menghasilkan kesan yang menakjubkan pada ribuan pelanggan.

  >Rawatan dikendalikan oleh Doktor Rushmini yang merupakan Pakar Serdev. Prosedur sangat rapi dan teliti.

  >Pakar Kecantikan Marissa Aesthetic & Wellness sangat mesra, cekap, berpengalaman dan boleh membantu memberi konsultasi tepat terhadap masalah yang di hadapi.

  >Treatment yang Selamat & Berkesan

  >Alatan medikal yang lengkap dan berteknologi tinggi.

  Dr. Rushmini Maris
  ADA RIBUAN TESTIMONI & PELANGGAN YANG TELAH BERPUAS HATI DENGAN RAWATAN INI

  Lihat Apa Kata Mereka?

  Dulu senyum nampak macam tak senyum je. Then kawan saya ni yang rekemen Marissa Aesthetic katanya ada rawatan yang boleh buat muka saya jadi naik balik, jadi saya cuba sajalah. Sebab dia dah buat itu hari. Alhamdulillah, berkesan untuk saya dan saya puas hati.
  Puan Maznah
  Pelanggan Marissa Aesthetic
  Beza umur saya dengan suami baru 3 tahun tapi muka saya muka saya nampak tua dari suami. Lepas saya buat rawatan Serdev di Marissa, suami pun puji nampak macam zaman muda-muda dulu.
  Puan Aina
  Pelanggan Marissa Aesthetic
  BAYANGKAN JIKA ANDA JUGA BERJAYA SEPERTI MEREKA?
  Tunggu Apa Lagi, Tamatkan Kerisauan Anda Hari Ini!
  Jom Dapatkan Bentuk Wajah Yang Diidamkan. Marissa Ada Solusinya
  Terhad Untuk Mereka Yang Betul-Betul Nak Cantik Dengan Cepat & Selamat

  Nak Chat Kami Untuk Info Lanjut?

  Daftar sekarang dan Pakar Kecantikan Kami Akan Terus Bantu Anda

  Bilangan Pelanggan Yang Berpuas Hati Dengan Rawatan Ini
  5 0

   Lokasi Pilihan (*)

   Disclaimer: Marissa Aesthetic cannot guarantee specific results. All results, the recovery process and general satisfaction of the surgical procedure may vary from one person to another. Terms and condition apply.