Kekal Awet Muda Tanpa Mengenal Usia Dengan Rawatan Serdev

Temui face expert Dr Rushmini Marissa

Adakah wajah anda tampil lebih tua dari usia? Adakah jiwa anda muda? Jadikan penampilan wajah anda muda sebagaimana jiwa anda. Dapatkan rawatan Serdev dari Marissa yang akan jadikan impian anda kenyataan

Kita semua mempunyai keinginan untuk menghentikan proses penuaan dan kesannya pada tubuh kita. Salah satu kawasan pertama yang menunjukkan tanda-tanda penuaan adalah di muka. Semakin meningkat usia, penghasilan kolagen dalam kulit semakin perlahan, yang menyebabkan kulit kehilangan keanjalan dan gebu. Ini menyebabkan kulit mengendur di sekitar leher, pipi, dan rahang. Jangan risau, di Marissa Aesthetic, anda boleh hilangkan kerisauan anda.

Bayangkan selepas anda melakukan rawatan Serdev wajah anda kembali muda

Nak Kulit Wajah Seperti Muda-Muda Dulu Walaupun Usia Dah Mencecah Angka 50 Dan Ke Atas?

Teknik Serdev digunakan untuk membantu memperkecil dan membentuk anggota yang dikehendaki. Selepas melakukan rawatan ini, pelanggan akan mendapatkan wajah yang tegang dan mantap. Mengambil masa selama sepuluh minit hingga setengah jam (bergantung bahagian anggota badan), pelanggan tidak akan berasa sakit. Kaedah kecantikan terkini ini sangat ringkas. Mungkin bagi anda ia pelik kerana kebiasaannya prosedur ini digunakan untuk menjahit butang baju. Tidak perlu khuatir kerana teknik ini dijamin selamat, berkualiti, berkesan, tiada kesan sampingan, tidak kelihatan kesan teknik berkenaan. Produk yang digunakan juga halal kerana ia berasaskan tumbuh-tumbuhan.

Usia bukan penghalang untuk anda tampil cantik dan berkeyakinan!

Ikuti Sorotan Kisah Pelanggan Kami


Di majlis kenduri saya bertemu Zura. Wajah Zura kelihatan sama seperti di zaman sekolah dahulu meskipun usia beranjak ke 50 tahun, dia tetap jelita.

Ini berbeza benar dengan Rahimah. Perubahan pada wajah Rahimah sangat ketara. Bahkan dia hampir tak dapat saya kenal kerana wajahnya yang berbeza dengan dulu. Padahal dulu Rahimah merupakan gadis ayu idaman jejaka di kolej.

Mengapakah Rahimah tidak dapat mengekalkan kecantikannya sedangkan Zura pula semakin jelita? Saya berbisik kepada Rahimah tentang rahsia untuk kekal muda iaitu rawatan di Marissa Aesthetic.

Bolehkah rawatan dibuat untuk kembali muda dan jelita? Rawatan terbaik bagi masalah ini ialah serdev lift yang mampu mengangkat dan menguatkan kembali otot wajah. Teknik ini sangat terkenal dan selamat dilakukan dan ia membolehkan seseorang tampil 10 tahun muda dari usianya.

Selepas Rahimah mendapatkan rawatan di Marissa Aesthetic, wajah beliau kelihatan 10 tahun muda daripada usia yang sebenar. Beliau bersyukur kerana telah berjumpa saya pada majlis tersebut.

JOM TANYA DOKTOR

Ingin BANTUAN dari
Pakar Kecantikan Kami?

  Lokasi Pilihan (*)

  Apa Kelebihan Serdev Treatment?

  Kaedah Rawatan Serdev

  BAGAIMANA RAWATAN DILAKUKAN?

  • Dalam prosedur rawatan serdev, benang medikal akan dimasukkan ke dalam kulit muka anda kemudian benang akan ditarik untuk mengetatkan kulit wajah anda. Disebabkan benang ini adalah benang medikal, dari semasa ke semasa ia akan larut ke dalam aliran darah anda. Benang yang tinggal didalam wajah tidak mendatangkan bahaya malah ia akan merangsang kulit untuk menghasilkan kolagen. Oleh itu ia dapat menguatkan otot wajah anda dan membuatkan wajah anda kekal tegang.

  BERAPA LAMAKAH KESAN SERDEV INI MAMPU BERTAHAN?

  • Kebanyakan pelanggan kami merasakan kulit mereka lebih tegang dan licin selepas satu sesi rawatan sahaja dan kesannya mampu bertahan sehingga 10 tahun tetapi bergantung juga pada faktor proses penuaan semula jadi.

  SIAPAKAH YANG SESUAI UNTUK RAWATAN INI?

  • Rawatan ini selalunya dilakukan pada orang berumur 35 hingga 65 tahun. Matlamat rawatan Serdev ini adalah untuk mengekalkan keremajaan wajah. Jadi lebih awal anda melakukannya maka lebih cepat anda dapat mengatasi tanda-tanda penuaan. Calon yang ideal ialah orang yang muka dan lehernya sudah mula kendur atau sudah menampakkan tanda-tanda penuaan.
  JOM SERDEV BERSAMA PAKAR KECANTIKAN MARISSA AESTHETIC

  Komen Dr Rushmini Marissa punca kejatuhan wajah

  Kejatuhan wajah bukanlah kerana usia. Punca sebenar ialah kerana kehilangan jisim tulang dan kolagen yang memegang wajah pada tulang telah tiada lagi. Wajah menjadi jatuh. Berita baik kepada semua ialah teknologi perubatan kecantikan yang terbaru boleh membantu anda. Selepas rawatan, anda boleh kembali kepada diri anda yang asal tanpa memerlukan pembedahan. Caranya ialah dengan pengukuhan semula struktur wajah. Untuk kukuhkan semua, Doktor akan cadangkan rawatan yang menepati keperluan kulit anda. Jadi temui pakar wajah Dr Rushmini dan selesaikan masalah ini sekarang.

  Kenapa buat Rawatan Di Marissa?

  >Marissa Aesthetic & Wellness merupakan Klinik Estetik yang menjadi Pilihan Utama di Malaysia dan telah beroperasi sejak tahun 2006. Kami ada lebih 10 cawangan di Seluruh Malaysia dan ribuan testimoni serta pelanggan yang telah berpuas hati dengan rawatan ini.

  >Berpengalaman lebih 15 tahun dalam menawarkan pelbagai rawatan lengkap yang berkualiti dan telah menghasilkan kesan yang menakjubkan pada ribuan pelanggan.

  >Rawatan dikendalikan oleh Doktor Rushmini yang merupakan Pakar Serdev. Prosedur sangat rapi dan teliti.

  >Pakar Kecantikan Marissa Aesthetic & Wellness sangat mesra, cekap, berpengalaman dan boleh membantu memberi konsultasi tepat terhadap masalah yang di hadapi.

  >Treatment yang Selamat & Berkesan

  >Alatan medikal yang lengkap dan berteknologi tinggi.

  Dr. Rushmini Maris
  ADA RIBUAN TESTIMONI & PELANGGAN YANG TELAH BERPUAS HATI DENGAN RAWATAN INI

  Lihat Apa Kata Mereka?

  Tunggu Apa Lagi, Tamatkan Kerisauan Anda Hari Ini!
  Jom Dapatkan Bentuk Wajah Yang Diidamkan. Marissa Ada Solusinya
  Terhad Untuk Mereka Yang Betul-Betul Nak Cantik Dengan Cepat & Selamat
  5 0
  Bilangan Pelanggan Yang Berpuas Hati Dengan Rawatan Ini

   Lokasi Pilihan (*)

   Disclaimer: Marissa Aesthetic cannot guarantee specific results. All results, the recovery process and general satisfaction of the surgical procedure may vary from one person to another. Terms and condition apply.