Bagi wanita yang mementingkan penampilan, pastinya menganggap garisan atau kedutan pada wajah sebagai ‘cacat cela’ yang perlu dielak.  Proses penuaan berlaku secara berperingkat bermula daripada kulit, lemak di muka dan tulang tengkorak di bahagian mata. Garisan halus dan kedutan di wajah antara tanda proses penuaan pada wajah. Masalah ini menjadi kebimbangan utama kepada wanita kerana pada tahap ini, kecantikan mereka mulai pudar.

Teknik serdev dicipta oleh seorang pakar berbangsa Bulgaria bernama Dr Nicholay Serdev. Teknik ini menggunakan benang khas bagi mengangkat wajah. Hasilnya wajah akan menjadi lebih tegang dan tampak jauh lebih muda dari usia asal seseorang. Dengan teknik serdev ini seseorang tidak perlu tinggal di hospital dan menjalani pembedahan yang meninggalkan parut kerana ia mengangkat wajah dengan teknik khas melalui lubang yang sangat kecil.

Kesan teknik serdev dapat dilihat dengan serta merta dan hasilnya bertahan sehingga sepuluh tahun. Doktor terlatih mengambil masa selama sejam untuk melakukan rawatan teknik Serdev ini. Berbeza dengan rawatan lain, teknik Serdev ini tidak menyakitkan.

Ia tidak memerlukan masa yang panjang dan tidak memerlukan pembedahan. Hasilnya amat memuaskan, Ia boleh digunakan untuk mengangkat kening, pipi dan juga menegangkan kawasan rahang. Rawatan ini juga dicipta untuk mengurangkan wajah dan bahagian-bahagian badan yang kendur.

Kesan teknik serdev dapat dilihat dengan serta merta dan hasilnya bertahan sehingga sepuluh tahun. Doktor terlatih mengambil masa selama sejam untuk melakukan rawatan teknik Serdev ini. Berbeza dengan rawatan lain, teknik Serdev ini tidak menyakitkan. Ia tidak memerlukan masa yang panjang dan tidak memerlukan pembedahan. Hasilnya amat memuaskan, Ia boleh digunakan untuk mengangkat kening, pipi dan juga menegangkan kawasan rahang. Rawatan ini juga dicipta untuk mengurangkan wajah dan bahagian-bahagian badan yang kendur.

ISI BORANG DI BAWAH UNTUK DAPATKAN PROMO DISKAUN SEKARANG!

    Nama Penuh (*)

    No. Tel Bimbit (*)

    Emel (Jika ada)