Rawatan Serdev (Benang Kolagen)

ATASI KEDUTAN, KETAHUI RAHSIA TAMPIL LEBIH MUDA 10 TAHUN DARIPADA USIA SEBENAR

 • Menegangkan kulit yang kendur dan berkedut

 • Mengurangkan lemak-lemak terkumpul yang berlebihan dibawah kulit

 • Meremajakan kulit dengan merangsang pengaktifan kolagen baru

 • Tiada parut yang merosakkan kulit

“Malunya dipanggil makcik padahal umur baru dalam lingkungan 30 AN. Ini disebabkan faktor kulit yang kendur membuatkan orang fikir saya lebih berusia dari usia yang sebenar saya”

Hah macam inilah rintihan kaum wanita apabila umur semakin meningkat umurnya,kulit wajah mulalah kendur dan jatuh.Setelah pelbagai cara dilakukan untuk kelihatan muda tapi tetap tidak berhasil

APAKAH MANFAAT BAGI RAWATAN SERDEV (BENANG KOLAGEN) ?

MENGAPA BAYAR LEBIH, KLIK SEKARANG UNTUK HARGA PROMO ONLINE

BAGAIMANAKAH PUNCA BERLAKUNYA KULIT WAJAH KENDUR ?

 • Disebabkan genetik

 • Gaya hidup yang kurang sihat

 • Akibat menggunakan alat komestik yang tidak sesuai dengan wajah

 • Diet berlebihan

 • Selalu terdedah dengan cahaya matahari

Rawatan Marissa Serdev

Pernahkah mendengar rawatan serdev ?

Teknik serdev dicipta oleh seorang pakar berbangsa Bulgaria bernama Dr Nicholay Serdev. Teknik ini menggunakan benang khas bagi mengangkat wajah. Hasilnya wajah akan menjadi lebih tegang dan tampak jauh lebih muda dari usia asal seseorang. Dengan teknik serdev ini seseorang tidak perlu tinggal di hospital dan menjalani pembedahan yang meninggalkan parut kerana ia mengangkat wajah dengan teknik khas melalui lubang yang sangat kecil.

Kesan teknik serdev dapat dilihat dengan serta merta dan hasilnya bertahan sehingga sepuluh tahun. Doktor terlatih mengambil masa selama sejam untuk melakukan rawatan teknik Serdev ini. Berbeza dengan rawatan lain, teknik Serdev ini tidak menyakitkan.

Ia tidak memerlukan masa yang panjang dan tidak memerlukan pembedahan. Hasilnya amat memuaskan, Ia boleh digunakan untuk mengangkat kening, pipi dan juga menegangkan kawasan rahang. Rawatan ini juga dicipta untuk mengurangkan wajah dan bahagian-bahagian badan yang kendur.

Selain itu, teknik Serdev juga digunakan untuk membantu memperkecil dan membentuk anggota yang dikehendaki. Selepas melakukan rawatan ini, pelanggan akan mendapatkan wajah yang tegang dan mantap tanpa perlu tinggal lama di wad. Mengambil masa selama sepuluh minit hingga setengah jam (bergantung bahagian anggota badan), pelanggan tidak akan berasa sakit. Kaedah kecantikan terkini ini sangat ringkas kerana hanya menggunakan benang kolagen. Mungkin bagi anda ia pelik kerana kebiasaannya prosedur ini digunakan untuk menjahit butang baju. Tidak perlu khuatir kerana teknik ini dijamin selamat, berkualiti, berkesan, tiada kesan sampingan, tidak kelihatan kesan teknik berkenaan. Produk yang digunakan juga halal kerana ia berasaskan tumbuh tumbuhan.

Jika anda tidak mempunyai masa yang panjang untuk melakukan rawatan kecantikan, anda boleh mencuba rawatan ini yang sangat ringkas. Rawatan yang hanya beberapa minit ini membuatkan wajah anda tegang tanpa disedari oleh orang lain.

Benang yang tertinggal di dalam kulit (galeal), hujungnya yang terkeluar akan ditarik 45 darjah kemudian diikat. Kaedah yang sama akan dilakukan kepada bahagian kening di sebelah lagi. Hasil tarikan 45 darjah itu akan mengangkat kulit wajah dan galeal sehingga menjadikan wajah lebih tegang, menaik dan menirus di bahagian dagu. Jarum benang tidak akan kelihatan apabila bahagian hujung yang diikat akan digunting. Benang akan tertarik ke dalam dan menyerap ke dalam kulit dalam tempoh dua minggu serta kekal di dalamnya.

PELUANG ANDA DENGAN HARGA PROMO UNTUK ATASI MASALAH WAJAH KENDUR

HARGA PROMO TERHAD UNTUK 100 YANG TERAWAL SAHAJA, KLIK SEKARANG JANGAN LEPASKAN PELUANG

MEREKA BERJAYA TAMPILKAN KULIT WAJAH TANPA KEDUR

TESTIMONI RAWATAN SERDEV (BENANG KOLAGEN)

APA KATA MEREKA YANG MENCUBA RAWATAN SERDEV (BENANG KOLAGEN)

“ Dulu senyum dan tak senyum Nampak sama je. Hmm, macam-macam rawatan dah cuba tapi tak menjadi. Rasa putus asa sangat sebab muka tak Nampak perubahan langsung lepas buat rawatan”. Tapi lepas saya terbaca di facebook tentang rawatan di marissa saya terus dapatkan sesi consultant Bersama pakar

Puan Zuraidah, 47 tahun

“ Beza umur saya dengan suami tak jauh beza tapi muka saya Nampak lagi tua dari suami” malu sangat sebab muka Nampak tua garis kedut tepi muka pun makin banyak.

Puan Latipah, 53 tahun

TAWARAN TERHAD ! KLIK FORM DI BAWAH DAN DAPATKAN HARGA PROMO DENGAN KONSULTASI PERCUMA

HUBUNGI SEKARANG UNTUK KONSULTASI PERCUMA

  Rawatan Pilihan (*)

  Lokasi Pilihan (*)

  Disclaimer: Marissa Aesthetic cannot guarantee specific results. All results, the recovery process and general satisfaction of the procedure may vary from one person to another.