Pecahkan Lemak Tepu

Turunkan Berat Badan

Bentukkan Kembali Tubuh Badan

Perbaiki sistem metabolisma

Menstabilkan Hormon

Mengempiskan Perut

Untitled design (29)

Dilema seorang yang nak kurus...

Ye. Ramai orang mengakui agak sukar untuk kurus dan mendapatkan badan langsing dengan sempurna walaupun dah cuba pelbagai cara. Jika berjaya turunkan berat badan pun, mungkin masih belum berjaya mendapatkan bentuk badan yang diidamkan ataupun ia mungkin juga berat akan naik balik. Mesti letih kan dah cuba macam2 tapi tak ada satu pun menjadi sampai buat rasa 'Give Up' nak cuba lagi...

Kami faham akan kesulitan yang anda hadapi!

sebagai seorang wanita berat badan berlebihan bukanlah perkara menyeronokkan, Banyak perkara perlu dikorbankan selain keyakinan diri yang sangat rendah.

Bagaimana kami boleh bantu anda?

Analisis Masalah Obesiti

Kaedah Analisis Data Kajian ini bertujuan untuk mengenalpasti secara terperinci mengenai masalah obesiti yang dihadapi

Consult Bersama Doktor

Consult dengan doktor dahulu tentang masalah berat badan anda untuk menentukan kaedah yang terbaik

Rawatan Yang Berkesan

Rawatan perubatan dan teknologi untuk membakar lemak, membekukan dan memecahkan sel-sel lemak, yang berkesan

Kami Adalah Pakar Kecantikan Dari Hujung Kaki Hingga Ke Hujung Rambut

Marissa Aesthetic & Wellness merupakan Klinik Estetik yang menjadi pilihan utama di Malaysia, lebih 11 cawangan di Seluruh Malaysia. Kami berpengalaman lebih 15 tahun dalam menawarkan pelbagai rawatan lengkap yang berkualiti dan telah menghasilkan kesan yang menakjubkan.​

Apa Yang Anda Boleh Expect Dari Kami ?

Kaedah rawatan yang disyorkan adalah selamat dan berkesan untuk menurunkan berat serta melangsingkan badan. Anda boleh segera melihat hasil selepas sesi pertama.

Apa kata Mereka?

Sangat berpuas hati dengan servis disini

Rekomended untuk datang ke sini kalau tak tahu apa yang perlu buat untuk selesaikan masalah obesiti korang. Customer service yang bagus dari awal hingga akhir proses. Staff sangat mesra, sabar dan membantu dalam menerangkan dengan jelas apa yang kami cari.

Khidmat nasihat dan bimbingan yang professional

Berpuas hati dengan doktor & consultant disini. Mereka sangat mahir, caring dan sangat responsif. Mereka juga bantu menerangkan segala-galanya dengan jelas dan menjaga saya dengan jayanya.

Cekap dalam melaksanakan rawatan

Treatment yang Superb. Memang nampak hasil selepas rawatan. Cara rawatan sangat profesional dan akan berdasarkan badan pelanggan untuk mengatur rawatan yang sesuai.

Kenapa Ramai Memilih Kami?

Pelanggan
0
Testimoni
0
Cawangan
0

Doktor Bertauliah

Doktor dan Staff yang telatih serta mahir dan juga berpengalaman

Khidmat Professional

Bersedia membantu sehingga mencapai apa yang pelanggan inginkan

Selamat & Berkesan

Menyediakan prosedur rawatan klinikal yang selamat serta berkesan

FAQ

Mereka yang selalu mengalami masalah berat badan ini biasanya adalah disebabkan mempunyai gangguan metabolisme. Metabolisme rendah menjadikan mereka sukar untuk mengurangkan saiz  dan berat badan. 
 

Ya. Program kami sediakan boleh digunakan pada bahagian tertentu badan anda di mana lemak yang tidak diingini menyusahkan anda. Seperti perut bawah, peha atau kaki anda.

 

Seberapa pantas, ia bergantung pada masalah yang dihadapi dan berapa banyak berat yang anda ingin turunkan. Kerana setiap orang hadapi masalah berbeza.

Ramai ibu kekal susuk badan yang kekok kerana tidak kurus dalam tempoh selepas bersalin. Mungkin mereka merasakan bahawa tidak ada cara untuk kembalikan semula bentuk badan mereka serta mereka rasa hilang keyakinan dan menjadi tidak pasti untuk rawatan pelangsingan. Tetapi ini adalah salah sama sekali! Anda boleh memulakan rawatan pelangsingan anda tidak kira bagaimana bentuk badan anda sekalipun.

Anda boleh segera melihat hasil selepas sesi pertama.

Dapatkan Consultation Dari Pakar Kecantikan Kami

Sila isikan borang di bawah untuk dapatkan konsultasi kami

    Lokasi Pilihan (*)