Cegah dan Hilangkan Mata Kendur Serta Mata Panda Dengan Rawatan Eyebag Terkemuka di Malaysia

Walaupun Eyebag Bukanlah Satu Masalah Yang Serius, Namun Ia Sangat Sukar Untuk Dihilangkan

Kehadiran Eyebag ini bukan saja akan buat rasa hilang keyakinan diri malah akan buat anda nampak lebih tua dari usia sebenar

Eyebag atau lingkaran hitam bawah mata adalah masalah yang disering dialami apabila usia kita makin meningkat. Ia buatkan wajah kelihatan lebih berusia disebabkan kesan dari sembab, bengkak ringan, layu dan kendur di bahagian mata

Body & Mind Balance

Healthy Daily Life

Meditation Practice

Monthly Yoga Challenges

Sebagai seorang wanita, kami sangat memahami apa rasanya apabila eyebag semakin hari semakin teruk

Mesti letih kan dah cuba macam2 produk tapi tak berkesan..

Syukurlah cik puan terjumpa laman web kami.. Lepas ni tak payah pening dah.. Sebab kami disini bertekad untuk bantu cik puan atasi masalah Eyebag dengan lebih sempurna

Bagaimana kami boleh bantu anda?

Step 1

Konsultasi Doktor

Kenal pasti jenis kulit dan keperluan serta rekomendasi rawatan yang tepat untuk kamu

Step 2

Analisa Kulit Wajah

Kenali masalah kulit wajah anda dengan sesi skin analisis dan periksa kulit di bawah mesin pencahayaan UV

Step 3

Rawatan Yang Berkesan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Pusat Kecantikan Estetik Pertama Di Malaysia

0
Members
0
Testimoni
0
Cawangan

Frequently Asked Questions

Xanthelasma hanya boleh dihilangkan dengan beberapa rawatan dari Klinik Aesthetic sahaja. Kaedah rawatan yang disyorkan adalah rawatan Laser kerana ia adalah yang paling mudah, cepat dan berkesan untuk membuang biji kolesterol atau Xanthelasma. Rawatan ini tidak menyakitkan, ia bertujuan untuk memecahkan lapisan kulit luar biji kolesterol untuk membolehkan isinya dikeluarkan. Rawatan ini juga hanya boleh dilakukan oleh Doktor Pakar Kecantikan yang bertauliah. Jangan sesekali mencuba untuk melakukannya sendiri kerana anda boleh terkena jangkitan bakteria dan boleh merosakkan kulit wajah.
 

KAEDAH LASER

  • Rawatan yang paling berkesan adalah rawatan Laser. Menggunakan kaedah laser yang dipancarkan ke bawah kulit dan mampu memecahkan biji kolestrol membolehkan isi kekuningan lemak keluar.

KAEDAH SURGERI

  •  Menggunakan kaedah tradisional dimana Doktor pakar akan menggunakan pisau untuk membuang biji kolesterol atau Xanthelasma secara kekal dan kesan biji kolesterol di mata akan dibentukkan semula.

Anda boleh segera melihat hasil selepas sesi pertama setelah biji kolesterol Xanthelasma telah dibuang.

Rawatan ini dianggap selamat dan berisiko minimum, selepas rawatan doktor akan membenarkan anda pulang ke rumah. Beberapa jam selepas rawatan, kulit kelihatan kemerahan hingga bengkak ringan tetapi kesan ini akan hilang dalam masa beberapa hari. Anda juga dibenarkan untuk kembali ke aktiviti anda tetapi dengan mengurangkan senaman berat.

Kami akan memastikan impian client tercapai

Manjakan diri anda dengan apa yang anda patut dapatkan. Dengan bantuan teknologi bertaraf dunia, izinkan kami merealisasikan impian anda.

WhatsApp-Image-2022-08-06-at-12.03.05-PM
6
5
1-2
4
7

Dapatkan Bantuan Pakar Kami

Sila isikan borang di bawah untuk dapatkan konsultasi kami

    Lokasi Pilihan (*)

    Follow Us

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing.