Kekalkan Kejelitaan & Keayuan Wajah

Solusi Masalah Eyebag

Buang Kantung Mata & Lingkaran Hitam
Dengan Lebih Mudah, Lebih Cepat,
dan Lebih Berkesan!

Menghilangkan lemak bawah mata

Menutup kedutan ketara di sekitar mata

Mencantikkan struktur lingkaran mata

Menghilangkan lebam & hitam di mata

Kami Adalah Pakar Kecantikan Dari Hujung Kaki Hingga Ke Hujung Rambut

Marissa Aesthetic & Wellness merupakan Klinik Estetik yang menjadi pilihan utama di Malaysia, lebih 11 cawangan di Seluruh Malaysia. Kami berpengalaman lebih 15 tahun dalam menawarkan pelbagai rawatan lengkap yang berkualiti dan telah menghasilkan kesan yang menakjubkan.​

Ketahui

Punca Eyebag Terjadi

Satu isu biasa apabila anda semakin meningkat usia. Ia terjadi apabila usia anda semakin meningkat, struktur tisu dan otot yang menyokong kelopak mata akan menjadi lemah.

Betul ke ada cara untuk hilangkan Eyebag?

Walaupun Eyebag bukanlah satu masalah yang serius, namun ia sangat sukar untuk dihilangkan. Penggunaan eye cream selalunya hanya boleh membantu sampai satu tahap saja. Jika anda perlukan perubahan yang banyak, noticeable dan drastik, anda perlu membuat rawatan di klinik seperti laser, injection dan sebagainya. Syukurlah cik puan terjumpa laman web kami. Sebab kami disini bertekad untuk bantu cik puan atasi masalah Eyebag dengan lebih sempurna

Untitled design (29)

Sebagai seorang wanita, kami sangat memahami apa rasanya apabila eyebag semakin hari semakin teruk

Kehadiran Eyebag ini bukan saja akan buat rasa hilang keyakinan diri malah akan buat anda nampak lebih tua dari usia sebenar

Bagaimana kami boleh bantu anda?

Analisis Masalah Obesiti

Kaedah Analisis Data Kajian ini bertujuan untuk mengenalpasti secara terperinci mengenai masalah obesiti yang dihadapi

Consult Bersama Doktor

Consult dengan doktor dahulu tentang masalah berat badan anda untuk menentukan kaedah yang terbaik

Rawatan Yang Berkesan

Rawatan perubatan dan teknologi untuk membakar lemak, membekukan dan memecahkan sel-sel lemak, yang berkesan

Apa Yang Anda Boleh Expect Dari Kami ?

Kaedah rawatan yang disyorkan adalah selamat dan berkesan untuk menurunkan berat serta melangsingkan badan. Anda boleh segera melihat hasil selepas sesi pertama.

Cara rawatan Eyebag yang kami sediakan...

We provide simple yet highly effective herbal treatments for your face and body. Individual approach and careful procedures for everyone depending on the skin type and allergies.

Special procedures that leave you feeling peaceful and relaxed due to the exotic treats from our cosmetologists! With every appointment you get a guarantee for using 100% high-quality and natural products.

We use organic cosmetics only. With the professional touch and the correct components, our spa experts do wonders with not just your body, but with your mind and spirit.

Kenapa Ramai Memilih Kami?

0
Pelanggan
0
Testimoni
0
Cawangan

Doktor Bertauliah

Doktor dan Staff yang telatih serta mahir dan juga berpengalaman

Khidmat Professional

Bersedia membantu sehingga mencapai apa yang pelanggan inginkan

Selamat & Berkesan

Menyediakan prosedur rawatan klinikal yang selamat serta berkesan

Apa kata Mereka?

Sangat berpuas hati dengan servis disini

Rekomended untuk datang ke sini kalau tak tahu apa yang perlu buat untuk selesaikan masalah obesiti korang. Customer service yang bagus dari awal hingga akhir proses. Staff sangat mesra, sabar dan membantu dalam menerangkan dengan jelas apa yang kami cari.

Khidmat nasihat dan bimbingan yang professional

Berpuas hati dengan doktor & consultant disini. Mereka sangat mahir, caring dan sangat responsif. Mereka juga bantu menerangkan segala-galanya dengan jelas dan menjaga saya dengan jayanya.

Cekap dalam melaksanakan rawatan

Treatment yang Superb. Memang nampak hasil selepas rawatan. Cara rawatan sangat profesional dan akan berdasarkan badan pelanggan untuk mengatur rawatan yang sesuai.

FAQ

Mereka yang selalu mengalami masalah berat badan ini biasanya adalah disebabkan mempunyai gangguan metabolisme. Metabolisme rendah menjadikan mereka sukar untuk mengurangkan saiz  dan berat badan. 
 

Ya. Program kami sediakan boleh digunakan pada bahagian tertentu badan anda di mana lemak yang tidak diingini menyusahkan anda. Seperti perut bawah, peha atau kaki anda.

 

Seberapa pantas, ia bergantung pada masalah yang dihadapi dan berapa banyak berat yang anda ingin turunkan. Kerana setiap orang hadapi masalah berbeza.

Ramai ibu kekal susuk badan yang kekok kerana tidak kurus dalam tempoh selepas bersalin. Mungkin mereka merasakan bahawa tidak ada cara untuk kembalikan semula bentuk badan mereka serta mereka rasa hilang keyakinan dan menjadi tidak pasti untuk rawatan pelangsingan. Tetapi ini adalah salah sama sekali! Anda boleh memulakan rawatan pelangsingan anda tidak kira bagaimana bentuk badan anda sekalipun.

Anda boleh segera melihat hasil selepas sesi pertama.

Dapatkan Consultation Dari Pakar Kecantikan Kami

Sila isikan borang di bawah untuk dapatkan konsultasi kami

    Lokasi Pilihan (*)