Maaf, Ini Semua Salah Kami. Kami Tak Sangka Mampu Buat Anda Flawless Dan Tampil Muda Macam 30-An

 • Merawat Wajah Yang Kusam

 • Memudarkan Parut Jerawat/Jeragat

 • Mencegah Pertumbuhan Jerawat

 • Mencerahkan Wajah

 • Merawat Anti Kedutan

APA ITU RAWATAN FACIAL

Di Marissa kami menjalankan beberapa jenis rawatan facial yang sangat bersesuai dengan masalah yang di hadapi oleh para pelanggan. Antara jenis rawatan facial marissa adalah facial NORMAL Microdermabrasion, facial REFRESH Laser RF, Facial REFRESH Whitening Plus, dan Facial REFRESH Anti Kedutan.

Kesan Yang Di Alami Oleh Pelanggan Selepas Rawatan

 • Berkualiti Tinggi

 • Kesan Serta Merta & Tahan Lama

 • Terapis Berpengalaman

 • Tidak Menyakitkan

Kini Giliran Anda Untuk Flawlesskan Wajah Anda

Mereka Berjaya Tampil Flawless Selepas Melakukan Rawatan Facial

Lihat Pilihan Rawatan Estetik Marissa Di Bawah.

Microdermabrasion

Microdermabrasion adalah salah satu kaedah bebas kimia dan bebas invasi yang dilakukan menggunakan microcrystals yang disapu lembut ke permukaan kulit. Prosedurnya akan melalui proses lelasan/sedutan bahagian kulit paling luar untuk membuang sel-sel kulit mati, white head, black head, jerawat sekaligus menjadikan kulit bersih licin, serta cerah berseri.

Info >

Facial Laser Rf

Rawatan ini adalah rawatan yang menggunakan pancaran sinar laser dengan teknik Radio Frequency (RF). Laser RF akan dipancarkan pada bahagian-bahagian wajah terutamanya di bahagian dagu dan pipi yang berlemak dan kendur. Gelombang RF akan memecahkan lemak-lemak yang berlebihan, dan menarik semula kulit yang kendur dan jatuh menjadi tegang.

Info >

Facial Whitening Plus

Rawatan Laser Medlite adalah satu rawatan menggunakan laser yang dipancarkan di bahagian-bahagian wajah yang bertompok hitam seperti jeragat, parut-parut jerawat dan mencerahkan wajah. Ia juga dikenali sebagai salah satu rawatan laser paling selamat pada masa ini kerana ia adalah laser yang tidak kasar, yang bermaksud bahawa sistem inovatif ini tidak akan menghilangkan lapisan kulit. Laser jenis ini mampu masuk ke dalam kulit sehingga mencapai ketebalan beberapa milimeter. Terjadinya tenaga haba yang dihasilkan oleh laser ini dan teknik ‘coolant’ digunakan

Info >

Facial Anti Kedutan

Wajah V -Shaped atau juga dikenali sebagai bentuk muka V -Line disebut individu-individu yang mempunyai wajah yang nipis dan bujur yang sempit ke hujung tajam pada dagu. ia adalah trend yang paling panas di kalangan wanita hari ini. Wajah berbentuk V adalah sesuai kerana ia cenderung untuk membuat wajah kelihatan lebih feminin.

Facial ini munggunakan Vitamin khusus formula Dr Rushmini Maris yang memberikan kesan anjal berbulan.

Garis-garis kedutan halus pun tidak kelihatan sejurus selepas sesi facial ini.

Info >

Facial Beauty

Terdapat pelbagai Rawatan Facial Viral yang terhebat di Marissa mengikut permasalahan kulit anda, antara Rawatan Facial yang menjadi kegemaran pelanggan tetap Marissa adalah

Info >

TEMPAH SEKARANG!

Isi butiran di bawah dan klik butang Hantar.

Kami akan menghubungi anda untuk mengesahkan slot konsultasi. Cepat! Slot terhad!

  Nama Penuh (*)

  No. Tel Bimbit (*)

  Email (Jika ada)

  © 2015 - 2019 Marissa Health & Beauty Sdn Bhd. Hakcipta Terpelihara.