INGINKAN SOLUSI UNTUK MASALAH KULIT ANDA? TAMPIL MUDA DARIPADA USIA SEBENAR DI MARISSA

Rawatan estetik dari Marissa merangkumi hana collagen acupunture, mesoskin, serdev, benang kolagen, v-shape, filler, breast lift dan lain-lain.

Hasil yang didapati pelanggan adalah tahan lama, berkualiti tinggi, kesan serta merta dan yang penting tidak menyakitkan.

Lihat pilihan rawatan estetik Marissa di bawah.

Hana Collagen Acupunture

Hana Collagen Acupunture adalah alternatif yang paling selamat dan sangat mudah untuk wajah yang lebih tegang, sihat dan muda. Anda tak perlu risau akan sebarang komplikasi seperti dalam pembedahan yang lain.

Info >

Terapi Mesoskin

Rawatan yang terkenal di seluruh dunia ini berkesan untuk memberi kulit anda vitamin-vitamin dan bahan-bahan yang aktif untuk membantu kulit anda membuat kulit baru. Ia mengurangkan garis dan kedutan, meningkatkan keremajaan sel, menegangkan kulit dan mempunyai sifat-sifat penyembuhan luka.

Info >

Serdev (Benang Kolagen)

Teknik serdev dicipta oleh seorang pakar berbangsa Bulgaria bernama Dr Nicholay Serdev. Teknik ini menggunakan benang khas bagi mengangkat wajah. Hasilnya wajah akan menjadi lebih tegang dan tampak jauh lebih muda dari usia asal seseorang.

Info >

Breast Lift

Rawatan Breast Lifting sememangnya direka untuk pesakit yang tidak mahu pembedahan yang invasif. Rawatan ini mengurangkan kendur yang teruk sekitar payudara dengan lebih cepat dan kurang risiko berbanding pendekatan konvensional. Benang khas digunakan semasa rawatan berjalan untuk memberikan payudara yang tegang dan anjal.

Info >

V-Shape

Wajah V-Shaped atau juga dikenali sebagai bentuk muka V-Line merujuk kepada individu yang mempunyai wajah yang nipis dan bujur yang sempit ke hujung tajam pada dagu. Ia adalah trend yang paling hangat di kalangan wanita hari ini. Wajah berbentuk V adalah sesuai kerana ia cenderung untuk membuat wajah kelihatan lebih feminin.

Info >

Anti-Gravity

Anti-Gravity ialah sulaman benang Anti-Gravity ke bahagian wajah yang kendur. Ia juga membantu untuk mengurangkan garis-garis halus dan memperbaiki ketegangan dan keremajaan kulit muka.

Info >

© 2015 - 2019 Marissa Health & Beauty Sdn Bhd. Hakcipta Terpelihara.