Rawatan Anti Gravity

Teknologi Terkini Hilangkan Kulit Jatuh Melendut Di Muka! Hasilnya – Wow, Wajah 10 Tahun Lebih Muda!

KELEBIHAN RAWATAN ANTI-GRAVITY

😊 Tidak menyakitkan dan hasil yang baik

😊Terbukti berkesan dari testimoni para pelanggan

😊 Meremajakan kulit dengan meransang pengaktifan kolagen baru

😊Selamat dan Selepas rawatan tiada kesan bengkak yang ketara

😊 Membentuk penampilan dan imej badan seseorang

😊Meningkatkan keyakinan diri dan imej badan yang lebih baik

😊Menegangkan kulit yang kendur dan berkedut

😊Mengurangkan lemak-lemak terkumpul yang berlebihan di bawah kulit

DAPATKAN HARGA PROMO ONLINE, TERHAD BAGI 100 ORANG YANG PERTAMA SAHAJA

TAHUKAH ANDA APA ITU ANTI GRAVITY?

Rawatan anti-gravity ini dicipta khas oleh Dr. Rushmini Maris. Ianya bertindak khusus memberikan penegangan pada bahagian bawah dagu dan menghilangkan kesan gelebeh pada pipi serta rahang. Tahukan anda salah satu punca kejatuhan lemak yang menyokong otot-otot muka adalah disebabkan tarikan graviti. Teknik ‘ Anti Graviti’ ini di lakukan dengan menggunakan benang kolagen jenis anti-gravity.

BAGAIMANAKAH RAWATAN ANTI-GRAVITY YANG DI LAKUKAN DI MARISSA?

Rawatan Anti-Gravity di Marissa sememangnya selamat. Ia di lalukan oleh doktor pakar yang berpengelaman serta bertauliah dan mengikut prosedur-prosedur yang betul. Rawatan ini menggunakan benang Anti-Gravity yang halus yang dimasukkan ke bawah lapisan kulit. Sememangnya ia berbeza dengan rawatan di klinik estetik yang lain. Ia merupakan benang yang sangat hebat kerana mampu menarik dan mencengkam kembali kulit dan lemak yang jatuh.

APAKAH MANFAAT YANG DIPEROLEHI SELEPAS MELAKUKAN RAWATAN ANTI-GRAVITY INI?

Manfaat utama Anti-Gravity adalah

“Menjadikan wajah tampil kemas dan anjal sekelip mata.”

INGINKAN KONSULTASI PERCUMA DAN HARGA PROMO ONLINE? KLIK SEGERA LINK DIBAWAH

APA KATA MEREKA YANG TELAH MENCUBA?

“Doc, saya nak kongsi cerita saya lepas saya buat anti gravity. Jujur saya akui, sebelum buat anti gravity ni, saya memang tak konfiden nak berdepan dengan orang sekeliling. Saya memang jarang join kalau ada aktiviti-aktiviti bersama kawan-kawan atau keluarga. Saya malu doc, muka saya sangat teruk. Padahal usia saya baru 35 tahun, tapi nampak seperti usia 50 an. Wajah saya sangat sagging, berkedut. Lepas buat anti gravity ni, memang perubahannya sangat ketara. Saya sangat berterima kasih kepada doc kerana memperkenalkan rawatan ini pada saya” – Puan Lina, 40 tahun.

“Muka saya dah berbeza. Lepas seminggu perbezaannya lagi ketara. Saya suka sangat, tak rugi langsung buat rawatan ni sebab memang nampak kesan dia. Suami saya lagilah, setiap hari puji saya ni makin muda. Mana taknya, kalau dulu dia selalu cakap, wajah saya ni dah macam umur 60-an. Sagging, bawah dagu pulak menggelebeh, lepas tu muka saya memang tak nampak happy sedangkan saya sedang gembira sebab garisan kedut yang ketara pada bahagian mulut. Tapi lepas buat anti gravity ni, garis-garis kedutan tu dah hilang. Wajah saya nampak bujur dan lebih muda.” – Amelina, 45 tahun.

“Rawatan anti gravity Marissa memang Special. Memang tak de kat tempat lain. Kesan pon sangat cepat dan memuaskan. 2 minggu lepas saya buat rawatan ni sebab saya dah tak tahan bila kawan-kawan selalu persendakan wajah saya yang selalu nampak sedih, tak ceria. Saya hanya mampu tersenyum kelat walaupun hati menangis. Saya nekad membuat rawatan ini di Marissa selepas ternampak iklan rawatan ini. Hari ini genap 2 minggu saya buat, muka memang nampak perubahan yang ketara. Tak de lagi garis-garis di bahagian mulut, tak de lagi kedutan di dahi dan mata.” – Fatimah, 50 tahun

Jangan berlengah lagi. Hilangkan kerisauan anda sekarang. Dapatkan konsultasi pakar dengan mengisi borang di bawah.

    Rawatan Pilihan (*)

    Lokasi Pilihan (*)

    © 2015 - 2019 Marissa Health & Beauty Sdn Bhd. Hakcipta Terpelihara.