HILANGKAN MASALAH PIGMENTASI DALAM 14HARI DGN KAEDAH SAINTIFIK DARI PAKAR MARISSA

KELEBIHAN RAWATAN ANTI-PIGMENTASI MARISSA

KELEBIHAN DAN KEBAIKAN RAWATAN

 1. Hapuskan Pigmentasi Dalam Masa 14hari
 2. Masalah Pigmentasi TIDAK Berulang Kembali
 3. Mematikan Akar Jeragat
 4. Produk Viral Yang Lulus KKM dan Mempunyai Sijil HALAL
 5. Rawatan Saintifik dan Terbaik Hasil Formula Pakar kami DR RUSHMINI

20 ORANG PERTAMA SAHAJA UNTUK DAPATKAN RAWATAN ANTI-PIGMENTASI MARISSA SEKARANG DENGAN HARGA PROMOSI !!

HUBUNGI KAMI SEKARANG BAGI MENDAPATKAN :

“Doktor saya ingin dapatkan rawatan Anti-Pigmentasi di Marissa kerana

 • Tawaran konsultasi PERCUMA dari Pakar Marissa
 • Ujian Scan Muka RM50( harga Sebenar RM150) dan
 • Paling Best dapat Free Gift bila saya hadirkan Diri di Cawangan Marissa.

Doktor, tolong lah saya. Saya TAK NAK putih melepak tapi Saya cuma nak kulit yang Cantik dan Flawless tanpa Pigment sahaja Yer

JENIS RAWATAN PIGMENTASI DI MARISSA

Rawatan pigmentasi dari Marissa merangkumi laser marissa, platelet rich plasma, microdermabrasion dan lain-lain. Hasil yang didapati pelanggan adalah tahan lama, berkualiti tinggi, kesan serta merta dan yang penting tidak menyakitkan.

LASER MEDLite

Apabila Laser Marissa dipancar, ia akan memecahkan pigmen menjadikan kulit tampak bersih dan cerah. Kebaikan lain menggunakan Laser Marissa adalah kulit akan mengalami peningkatan kolagen membuatkan kulit akan tampak semakin muda.

REJUVENASI KULIT PRP

Pigmentasi terhasil disebabkan oleh gangguan pada sistem melanocyte kulit kita. Apabila melanocyte menjadi aktif ia mengeluarkan banyak pigmen yang dinamakan melanin. Melanin yang banyak dan berkelompok menyebabkan kulit tampak hitam dan kusam. PRP membantu menstabilkan aktiviti melanocyte. Ia membuatkan masalah pigmentasi menjadi terkawal.

MICRODERMABRASION

Prosedurnya akan melalui proses lelasan/sedutan bahagian kulit paling luar untuk membuang sel-sel kulit mati, white head, black head, jerawat sekaligus menjadikan kulit bersih licin, serta cerah berseri. Microdermabrasion juga merupakan salah satu rawatan untuk skin rejuvenation yang bermaksud proses peremajaan kulit. Ia bertujuan untuk mendapatkan kulit sihat, segar dan nampak cantik.

TESTIMONI BERJAYA!

Puan Nora

“Setelah menjalani rawatan, kulit saya semakin bersih dan saya tidak perlu lagi untuk menggunakan mekap yang tebal. Saya sangat gembira kerana saya dah tak perlu pakai pelbagai jenis produk lagi. Kulit juga menjadi bersih dan cantik secara semulajadi.”

Puan Jamilah

“Tak sangka kulit saya makin cerah dan tona makin sekata. Tak sia sia saya berulang alik dari ipoh ke shah alam untuk buat rawatan anti-pigmentasi ni. Tak payah risau dah nak pakai mekap tebal semata nak cover jeragat.”

Cik Sarah

“Saya makin confident nak berhadapan dengan client, muka dah tak kusam macam dulu. Bila mekap simple pun nampak berseri sebab kulit dah makin cerah.”

SARANAN PAKAR KAMI “DR. RUSHMINI MARIS”

Selepas hampir 15tahun Saya hadapi pelbagai rungutan dari pesakit saya yang bermasalah kulit, Yang mempunyai penyakit kulit yang tidak merbahaya TETAPI dianggap kronik iaitu hyper-pigmentation.

Ini adalah disebabkan penyalahgunaan kosmetik. Hal ini berkemungkinan salah satu atau lebih alat kosmetik yang digunakan sebelum ini mengandungi bahan kimia yang keterlaluan sehingga menyebabkan melanin kulit Pesakit rosak sehingga ke tahap melanin kulit ‘reverse’ apabila beliau cuba memakai produk pencerahan.

Dengan Saranan Dr Pakar Kami iaitu Dr Rushmini Maris Di Marissa Aesthetics, rawatan yang digunakan untuk memulihkan masalah jeragat adalah sapuan vitamin dan laser. Penggunaan produk yang sesuai juga dapat membantu. Jeragat mempunyai pembuluh darah yang hidup atau lebih mudah digelarkan sebagai akar jeragat. Pembuluh darah yang hidup ini membolehkan jeragat semakin besar dan bertambah hitam.

20 ORANG PERTAMA SAHAJA UNTUK DAPATKAN RAWATAN ANTI-PIGMENTASI MARISSA SEKARANG DENGAN HARGA PROMOSI !!

DAPATKAN KONSULTASI PERCUMA

  Nama Penuh (*)

  No. Tel Bimbit (*)

  Emel (Jika ada)