TEKNIK MEMBENTUK DAGU MENJADI LEBIH RUNCING DAN TIDAK BERLAPIS!

Alhamdulillah selepas membuat rawatan lipo sculpture pada bahagian muka, double chin dah hilang dagu pun dah tak berlapis lagi. Ingatkan pakai mask vshape dah boleh hilangkan double chin tapi tak juga. Lemak dekat dagu tu susah betul nak hilang tapi dengan teknik ini lebih senang nak membentuk dagu menjadi lebih runcing.

DAGU BERLAPIS? PIPI MELEBAR? ANDA JANGAN RISAU KAMI BANTU ANDA!

Liposculture ialah proses mencairkan sel lemak dengan mesin khas kaedah nya mudah dan pantas. Tiada kesan sampingan dan anda boleh mendapatkan dagu runcing dan vshape seperti yang anda inginkan.

Kelebihan Rawatan Lipo Sculpture di Marissa Aesthetic

  • Tidak menyakitkan
  • Tidak perlu masuk ke hospital untuk menjalani rawatan
  • Hasil yang baik
  • Tiada parut yang merosakkan kulit.
  • Boleh pergi bekerja seperti biasa sejurus menjalani rawatan
  • Satu rawatan sahaja sudah berkesan tidak perlu berkali-kali melakukannya.
  • Selepas rawatan tiada kesan bengkak yang ketara.
Sarah

“Dah pernah cuba pakai vshape facelift yang orang korea selalu pakai tu, tapi tak menjadi. Pagi malam pakai tak pernah miss, kurang time tu je lah. Esok esok berlapis balik. Haihhh penat lah kalau manjang nak kena pakai benda tu. Sampai lah satu hari tu, mengadu dekat husband then dia bagi idea search lah buang lemak bahagian muka. So saya pun cuba lah search, jumpa website Marissa skin pasal Lipo Sculpture. Terus buat appointment, dah tak sabar nak buang lemak dekat dagu ni. Doktor sangat peramah dan professional. Rawatan ni pun tak menyakitkan, sangat efektif tak payah nak tunggu berbulan-bulan sehari pun dah boleh hilang lemak tu”

Sarah
Haida

“Husband selalu cakap pipi macam pau, gemuk sangat padahal badan kurus je. Dah penat dengar dia mengejek pipi saya ni.Dia selalu perli suruh buat senaman muka la. Eee mana boleh kecikkan pipi walaupun buat senaman muka, dia ingat kelakar. Saya bercerita dengan bff saya, mengadu nasib. Dia pun cadangkan untuk buat lipo sculpture, mulanya saya macam yakin tak yakin je sebab biasanya dengar lipo sculpture ni bahagian badan je tak sangka untuk muka pun ada. Bila dah buat, memang puas hati 100%. Takde dah pipi pau, yeayyy! Tak rasa sakit pun..Sangat recommended!”

Haida

Nak tahu caranya??

Jom isi borang yang disediakan di bawah, kemudian konsultan akan menghubungi anda untuk booking appointment. Sebelum melakukan proses Lipo Sculpture, anda akan membuat body scan analysis untuk tahu jumlah lemak yang ada pada bahagian-bahagian tertentu.

    Pilihan Lokasi (*)

    © 2015 - 2019 Marissa Health & Beauty Sdn Bhd. Hakcipta Terpelihara.