TEKNIK YANG CEPAT DAN MUDAH UNTUK MENGECILKAN LENGAN! HANYA DI MARISSA AESTHETIC!

Selepas membuat liposculpture, saya dah muat pakai baju idaman. Ternyata teknik ini mampu membantu mengecilkan saiz lengan dengan pantas dan saya dah dapat lengan yang slim dan menarik. Rupa-rupanya selama ini saya tersilap, senaman teruk teruk hanya buat saiz lengan jadi lebih besar. Liposculpture sahaja yang boleh membantu mengecilkan lengan kerana lemak tersingkir dengan cepat.

ANDA mempunyai LEMAK BERLEBIHAN di bahagian LENGAN? Anda TIDAK SALAH PILIH, DISINILAH tempat yang TERBAIK untuk MEREALISASIKAN IMPIAN ANDA!

Liposculpture ialah proses mencairkan sel lemak dengan mesin khas kaedah nya mudah dan pantas. Tiada kesan sampingan dan anda boleh mendapatkan saiz lengan idaman hanya dengan 1 rawatan sahaja. Lipo Sculpture menghilangkan lebihan lemak pada lengan yang disebabkan oleh penambahan berat badan atau penuaan. Dalam pada masa yang sama, ia membantu menegangkan kulit di bawah lengan anda.

Kelebihan Rawatan Lipo Sculpture di Marissa Aesthetic

  • Tidak menyakitkan
  • Tidak perlu masuk ke hospital untuk menjalani rawatan
  • Hasil yang baik
  • Tiada parut yang merosakkan kulit.
  • Boleh pergi bekerja seperti biasa sejurus menjalani rawatan
  • Satu rawatan sahaja sudah berkesan tidak perlu berkali-kali melakukannya.
  • Selepas rawatan tiada kesan bengkak yang ketara.
Diyana

“Sebelum ni pakai baju part lengan mesti ketat padat pulak tu. Pergerakan jadi terbatas sebab tak selesa bahagian lengan baju ketat. Lepas nampak iklan lipo sculpture, terus buat appointment dan berjumpa pakar. Jangan risau, rawatan ni tak menyakitkan dan dilakukan oleh Doktor Pakar dengan sangat teliti. Puas hati sangat, sekarang semua lengan baju dah ngam, tak ketat macam dulu. Dah habis treatment pun, konsultan selalu follow up. Memang terbaik lah!”

Diyana
Christine

“Malu nak pakai baju sleeveless, lemak dekat tangan menggeleber je. Kawan-kawan asyik jadikan i ni bahan gelak dorang je. I usaha buat senaman itu ini tapi takde hasil. I try search dekat google macam mana nak kecikkan lengan, then i jumpa fb Marissa Aesthetic. Konsultan cadangkan i untuk buat lipo sculpture, dan hasilnya memang memuaskan. I dah tak malu nak pakai baju sleeveless”

Christine
Suzana

“Dulu kalau pakai baju slimfit, lemak dekat lengan mesti melimpah ruah. Tak tahu nak sorok mana, kalau tang badan tu boleh lah pakai bekung. One day tu jumpa kawan lama, dia tegur sebab dia nampak saya macam tak selesa je. Ye lah, mana nak selesa kan kalau dah lengan baju tu nampak sempit je. Kawan saya kata masalah kecik je, dia pun pernah hadapi masalah macam saya. Dia syorkan saya untuk buat rawatan Lipo Sculpture di Marissa Aesthetic. Time tu jugak saya ajak dia bawa saya pergi walk in Marissa Aesthetic, dah tak sanggup menahan malu. Memang tak menyesal lah buat Lipo Sculpture ni, dalam sejam je dah nampak hasilnya. Sangat berbaloi dan recommended!”

Suzana

Nak tahu caranya??

Jom isi borang yang disediakan di bawah, kemudian konsultan akan menghubungi anda untuk booking appointment. Sebelum melakukan proses Lipo Sculpture, anda akan membuat body scan analysis untuk tahu jumlah lemak yang ada pada bahagian-bahagian tertentu.

    Pilihan Lokasi (*)

    © 2015 - 2019 Marissa Health & Beauty Sdn Bhd. Hakcipta Terpelihara.