KULIT PENUH DENGAN PARUT JERAWAT KINI PULIH DALAM 1MINGGU SAHAJA?

KAEDAH TERKINI UNTUK DAPATKAN KULIT CERAH, GEBU DAN ANJAL
WAJAH BEBAS PARUT
RAWAT DENGAN LASER PIXEL MARISSA

Manfaat Rawatan Laser Pixel 

 • Membaiki sel kulit dan merawat parut jerawat
 • Tekstur kulit yang lebih baik dan tegang
 • Boleh dilihat kesan serta-merta
 • Tona kulit menjadi lebih sekata

Bagaimana Laser Pixel mampu membantu meningkatkan tekstur dan liang terbuka 

Rawatan Laser Pixel  meningkatkan penampilan anda dengan menjejaskan hanya sebahagian kecil daripada kulit anda pada satu masa dengan beribu-ribu bintik laser mikroskopik kecil. Anda akan mula merasakan perbezaan kulit anda, kerana ia secara beransur-ansur menjadi lebih lembut, licin dan lebih segar. Garis halus di sekitar mata anda akan pudar, dan pori-pori anda akan dikurangkan, kulit tidak sekata dan bintik-bintik coklat yang disebabkan oleh penuaan dan pendedahan matahari.

Note

MENGAPA MAHU BAYAR LEBIH? DAPATKAN HARGA PROMOSI, TEMPAH ONLINE SEKARANG!!

Kelebihan Rawatan Laser Pixel Marissa

Kulit Bebas Daripada Jerawat Dan Parut

 • RASA TAK SELESA YANG MINIMUM

 • TIADA DOWNTIME YANG KETARA

 • BOLEH PERGI BEKERJA SEPERTI BIASA SEJURUS RAWATAN

 • RAWATAN OLEH KONSULTAN BERPENGALAMAN

 • PUSAT ESTETIK YANG SUDAH BERTAPAK LEBIH 10TAHUN

Apakah Yang Berlaku Selepas Rawatan Laser Pixel ?

Wajah Lebih Cerah dan Bebas Cela

Kulit akan mempunyai nada merah jambu selama 5 hingga 7 hari. Ini adalah tanda biasa bahawa kulit sangat menyembuhkan, bahawa tisu dermal sedang diperbaiki dan terdapat peredaran darah yang baik dan secara umumnya akan hilang dalam 2 atau 3 hari.

Anda tidak boleh memakai alat solekan atau mencukur selepas rawatan ini.

Kulit epidermis baru berkembang dengan segera, dalam masa 24 jam. Kulit anda secara semulajadi dan bersungguh-sungguh mengelupas sebagai kulit epidermis bagi menggantikan tisu mati. Pengelupasan tanpa kesakitan dan penggunaan pelembap akan menutup wajah penipisan.

Pastikan anda menggunakan pelindung matahari sekurang-kurangnya dua kali sehari untuk melindungi kulit anda dari pendedahan matahari semasa kedua-dua fasa penyembuhan dan untuk beberapa bulan selepas rawatan. Sapukan pelembap matahari dengan SPF-30 plus. Untuk perlindungan tambahan, gunakan topi lebar semasa di bawah cahaya matahari.

Selama beberapa minggu dan bulan berikut, tubuh membaiki tisu dermal yang lebih mendalam yang telah terjejas oleh rawatan pecahan, menghasilkan perubahan yang lebih baik yang berkaitan dengan penampilan yang sihat dan muda.

Note

KULIT ANDA MAMPU JADI SECANTIK PERSIS ARTIS KOREA -KLIK LINK DIBAWAH-

Rawatan Ini Juga Sesuai Untuk Lelaki Yang Ingin Tampil Yakin

Kulit Mulus Berseri Dan Anjal

Sebab Kenapa Parut Jerawat Susah Nak Hilang

 • Kekurangan Protein 

Protein berperanan penting dalam pembaikan sel tisu kulit dan mampu menyerap vitamin lain dengan cepat dalam semua sel. Untuk kulit,  apabila anda kekurangan protein, ia sangat susah untuk sel kulit anda hendak membina yang baru untuk menutup kembali lubang-lubang parut. Ia juga tak kuat untuk membaiki sel rosak. Serta apabila anda mengambil Vitamin C, sel tak mampu membantu penyerapan vitamin C dengan cepat. Jadi tersangatlah penting protein dalam baikpulih sel kulit anda.

 • Kekurangan Vitamin C

Semakin hari kita akan kehilangan vitamin C dari badan kita. Dan badan kita tak mampu menghasilkan vitamin sendiri melainkan anda mengambil melalui makanan. Vitamin C sangat penting untuk kulit di mana ia mampu menghasilkan kolagen untuk membaikpulih kulit yang berparut, yang berkedut serta mampu mencerahkn kesan-kesan lebam parut.

 • Toksin Dalam Badan

Hari-hari anda boleh ambil nutrisi melalui makanan, seperti ikan yang ada protein, buah-buahan yang ada vitamin C. Tetapi parut tak hilang jugak. Itu terjadi kerana toksin dalam badan anda telah melambatkan proses baikpulih sel kulit. Jadi untuk membuang toksin anda perlu detoks badan anda dahulu.

 • Kafein

Minuman berkafein juga melambatkan proses baik pulih sel kulit. Kafein menyebabkan susah untuk sel kulit anda hendak membina yang baru bagi menutup kembali lubang-lubang parut. Ia juga tak kuat untuk membaiki sel rosak. Serta apabila anda mengambil Vitamin C, sel tak mampu membantu penyerapan vitamin C dengan cepat. Jadi tersangatlah penting protein dalam baikpulih sel kulit anda.

Mereka dah berjaya dengan Rawatan Ini

Kini Tiba Giliran Anda Dapatkan Kulit Mulus Berseri Dan Anjal

“STRESSNYA BILA ADA PARUT JERAWAT DEKAT MUKA. MUKA DAH TAK LICIN SEPERTI DULU”

Nora, 35 tahun, mula mendapat masalah jerawat apabila usianya meningkat 30 tahun. Menurut Nora, sebelum ini kulitnya mulus dan licin. Sejak akhir-akhir ini kulit Nora berminyak dan dipenuhi white heads dan blackheads. Setelah mencuba pelbagai produk, dia tidak juga mendapat hasil yang memuaskan hati. Jerawat masih lagi banyak. Apabila jerawat pecah, ia meninggalkan parut . Inilah yang menjadikan hati Nora resah.

Masalah jerawat bukan sahaja membuatkan kulit tampak kasar dan menggerutu malah ia juga menimbulkan kesakitan yang sangat tidak selesa. Sebutir jerawat boleh membengkak menjadi kudis pada muka. Ia boleh bernanah dan menjadi teruk dengan tidak semena-mena.

Apabila memeriksa Nora, konsultan Marissa dapati dia mempunyai jenis kulit berminyak. Kulit jenis berminyak mempunyai kilang minyak dan sebum yang banyak di bawah kulit. Kerana itulah kuman jerawat mudah naik ke wajahnya.

Bagi menghilangkan kesan parut , konsultan Marissa mencadangkan laser  pixel yang baik bagi meningkatkan kolagen dan menanggalkan parut pada muka. Selepas laser pixel dibuat kulit wajah akan mula berubah menjadi lebih baik dalam tempoh 2 minggu. Rawatan pixel sebulan sekali dapat meningkatkan kecantikan kulit wajah dan memudarkan parut . Laser jenis pixel bertindak jauh ke dalam kulit untuk merangsang kulit mengeluarkan sel-sel baru. Sel-se baru yang keluar lebih rapat kedudukannya dan ini membantu menutupi lubang-lubang parut yang terdapat pada kulit. Kolagen yang terhasil daripada tindakan pixel juga lebih teguh membuatkan kulit menjadi lebih cantik.

CEPAT!! CEPAT!! JANGAN LEPASKAN PELUANG REBUT PROMO TERHAD
KHAS UNTUK 100 TERAWAL SAHAJA!!

  Rawatan Pilihan (*)

  Lokasi Pilihan (*)

  Disclaimer: Result may be vary based on individual

  © 2015 - 2019 Marissa Health & Beauty Sdn Bhd. Hakcipta Terpelihara.