HAPUSKAN KULIT KENDUR BAWAH MUKA DENGAN TEKNIK JOWLS LIFTING BERSAMA PAKAR TERLATIH MARISSA

Jowls Lifting Menyingkirkan Kenduran Bawah Muka

Jowls Lift boleh melicinkan garis rahang yang kendur dan mengurangkan garis halus untuk profil bawah muka kelihatan lebih muda. Rahang yang jelas dan tajam boleh meningkatkan keyakinan dan daya tarikan. Jowls lift boleh menarik kulit gelebeh di bawah pipi. Kulit yang longgar boleh diketatkan semula dengan teknik ini.

KELEBIHAN RAWATAN JOWLS-LIFTING MARISSA

 1. Menaikkan kulit wajah di bahagian tulang rahang.
 2. Menghilangkan kesan gelebeh pada pipi serta rahang.
 3. Menarik otot muka ke atas menjadi lebih tegang dan kelihatan muda.
 4. Menggunakan teknologi anti-gravity terkini.
 5. Wajah tampil kemas dan anjal.
 6. Kesan awet muda serta merta selepas rawatan.

APA ITU “JOWLS”?

Jowls” ialah istilah umum untuk kulit kendur pada bahagian bawah dagu atau garis rahang (jawline).

Apabila kulit semakin menipis dan kurang anjal, graviti mula berkurang dan kulit di bawah garis rahang menjadi jatuh. Kehilangan struktur dan keanjalan pada kulit merupakan bahagian penuaan yang semulajadi. Kulit mula menipis pada usia 20-an dan apabila mencapai usia 50-an, kulit dan lemak mula mengendur dengan ketara.

Ini mungkin bukan sahaja berlaku pada bahagian rahang, tetapi di bahagian leher juga.

Jowls mungkin kurang jelas pada orang yang mempunyai kulit yang lebih tebal atau lebih banyak lemak di kawasan muka mereka, tetapi setiap orang mempunyai kulit berlebihan di kawasan leher yang berlainan bentuk.

Terdapat juga masalah bahagian bawah muka lain yang mungkin ingin diperbetulkan. Selain daripada jowls dan kulit kendur di kawasan leher, garis marionette pada bahagian bawah muka juga mungkin terbentuk. Ini adalah garis-garis yang muncul dari sudut mulut sehingga ke bawah dagu.

 

HUBUNGI KAMI SEKARANG!!

  Nama Penuh (*)

  No. Tel Bimbit (*)

  Emel (Jika ada)

  WHATSAPP KAMI SEKARANG

  DENGAN MARISSA AESTHETIC, ANDA AKAN MENDAPAT:

  1. Tawaran konsultasi PERCUMA dari pakar Marissa Aesthetic
  2. Scan muka secara 3D dengan hanya RM50 (harga sebenar RM150) dan
  3. Free Gift bila hadirkan diri di cawangan Marissa Aesthetic berdekatan.

  RAWATAN JOWLS LIFTING DI MARISSA

  Kesan teknik Jowl Lift dapat dilihat dengan serta-merta dan hasilnya bertahan lama (berbeza mengikut individu). Doktor terlatih Marissa Aesthetic mengambil masa selama lebih kurang sejam untuk melakukan teknik rawatan Jowls Lifting ini. Ia tidak memerlukan masa yang panjang dan tidak memerlukan pembedahan. Hasilnya amat memuaskan. Rawatan ini khususnya dicipta untuk mengangkat kawasan rahang yang jatuh dan mengurangkan kenduran menggeleber pada bahagian bawah rahang wajah.

  Rawatan Jowls Lifting Marissa yang mementingkan keberkesanan dan kecantikan yang diidamkan semua wanita Malaysia bagi mengatasi masalah kedutan pada bawah wajah mengikut standard kualiti Antarabangsa.

  WHATSAPP KAMI SEKARANG

  TESTIMONI BERJAYA!

  Disclaimer: Marissa Aesthetic cannot guarantee specific results. All results, the recovery process and general satisfaction of the surgical procedure may vary from one person to another. Terms and condition apply.

  Isi Borang Untuk Tawaran Konsultasi Percuma

   Nama Penuh (*)

   No. Tel Bimbit (*)

   Emel (Jika ada)