MARISSA INCHLOSS PROGRAM MEMPUNYAI TEKNIK KHAS

SINGKIRKAN GELEBEH PADA LENGAN HANYA DENGAN 1 KALI RAWATAN SAHAJA

Masalah gelebeh pada lengan (upper arm) dapat diatasi dengan Marissa Inchloss Program

 

INCHLOSS PROGRAM adalah satu program penurunan berat badan berkesan. Dengan inchloss, inci yang tidak diingini pada lengan dapat disingkirkan dengan pantas dan berkesan. Inchloss merupakan satu-satunya program yang membolehkan anda mendapat lengan idaman. Tiada lagi geleber dan lengan yang lebar.

 

Mengapa terjadinya gelebeh pada lengan?

Secara umumnya, tenaga berasal daripada makanan yang dimakan dan ianya akan disimpan sebagai lemak dalam sel lemak. Apabila penggunaan tenaga kurang daripada penyimpanan tenaga maka akan berlakulah ketidakseimbangan. Jadi jika anda makan terlalu banyak tetapi tenaga yang dikeluarkan terlalu sedikit, maka lemak-lemak tersebut akan terkumpul lalu berlakulah kegemukan.

Adakah rawatan ini
sesuai & selamat?

Perlu diingatkan, rawatan ini lebih menjurus kepada pembentukan tubuh bukannya untuk melawan obesiti.  Jika telah menjaga makanan dan senaman tetapi masih juga terdapat lapisan lemak di bahagian badan adalah dinasihatkan anda untuk membuat lipolisis. Lipolisis telah terbukti berkesan dan berfungsi dengan cepat.

“Selepas menyertai Inchloss Program, saya dah muat pakai baju idaman. Ternyata teknik ini mampu membantu mengecilkan saiz lengan dengan pantas dan saya dah dapat lengan yang slim dan menarik. Rupa-rupanya selama ini saya tersilap, senaman teruk teruk hanya buat saiz lengan jadi lebih besar. Liposculpture sahaja yang boleh membantu mengecilkan lengan kerana lemak tersingkir dengan cepat.”
“Marissa Inchloss Program merupakan program yang dicipta khusus untuk penurunan BMI. Menggunakan teknik khas, berat badan dapat diturunkan secara pantas dalam masa yang singkat. Kaedah rawatan ini amat sesuai membantu mencairkan lipid beku yang lama tersimpan dalam masa beberapa jam sahaja!”
-KONSULTAN MARISSA AESTHETIC





Sertai Marissa Inchloss Program, Isi Borang Untuk Dapatkan Maklumat Lanjut Dari Kami!

    Nama Penuh (*)

    No. Tel Bimbit (*)

    Emel (Jika ada)

    MANFAAT MARISSA INCHLOSS PROGRAM YANG MENARIK MINAT ORANG RAMAI

    1. Penerangan dan konsultasi daripada Konsultan Marissa yang berpengalaman lebih dari 15 tahun.
    2. Teknologi yang telah melalui revolusi sejak dari tahun pertama.
    3. Tidak meninggalkan parut selepas rawatan.
    4. Tidak menyakitkan
    5.  Tidak perlu masuk ke hospital untuk menjalani rawatan
    6.  Hasil yang baik
    7.  Tiada parut yang merosakkan kulit.
    8. Boleh pergi bekerja seperti biasa sejurus menjalani rawatan
    9. Satu rawatan sahaja sudah berkesan tidak perlu berkali-kali melakukannya.


    GELEBER PADA LENGAN SUDAH TIADA, LEPAS INI BOLEHLAH PAKAI BAJU IDAMAN.
    TIADA LAGI KERISAUAN BAJU TIDAK PADAN.

    APA KATA MEREKA YANG TELAH MENYERTAI MARISSA INCHLOSS PROGRAM

    Diyana

    "Sebelum ni pakai baju part lengan mesti ketat padat pulak tu. Pergerakan jadi terbatas sebab tak selesa bahagian lengan baju ketat. Lepas nampak iklan lipo sculpture, terus buat appointment dan berjumpa pakar. Jangan risau, rawatan ni tak menyakitkan dan dilakukan oleh Doktor Pakar dengan sangat teliti. Puas hati sangat, sekarang semua lengan baju dah ngam, tak ketat macam dulu. Dah habis treatment pun, konsultan selalu follow up. Memang terbaik lah!"

    Diyana
    Christine

    "Malu nak pakai baju sleeveless, lemak dekat tangan menggeleber je. Kawan-kawan asyik jadikan i ni bahan gelak dorang je. I usaha buat senaman itu ini tapi takde hasil. I try search dekat google macam mana nak kecikkan lengan, then i jumpa fb Marissa Aesthetic. Konsultan cadangkan i untuk buat lipo sculpture, dan hasilnya memang memuaskan. I dah tak malu nak pakai baju sleeveless"

    Christine
    Suzana

    "Dulu kalau pakai baju slimfit, lemak dekat lengan mesti melimpah ruah. Tak tahu nak sorok mana, kalau tang badan tu boleh lah pakai bekung. One day tu jumpa kawan lama, dia tegur sebab dia nampak saya macam tak selesa je. Ye lah, mana nak selesa kan kalau dah lengan baju tu nampak sempit je. Kawan saya kata masalah kecik je, dia pun pernah hadapi masalah macam saya. Dia syorkan saya untuk buat rawatan Lipo Sculpture di Marissa Aesthetic. Time tu jugak saya ajak dia bawa saya pergi walk in Marissa Aesthetic, dah tak sanggup menahan malu. Memang tak menyesal lah buat Lipo Sculpture ni, dalam sejam je dah nampak hasilnya. Sangat berbaloi dan recommended!"

    Suzana

    ISI BORANG DIBAWAH UNTUK SERTAI PROGRAM INCHLOSS MARISSA.
    KAEDAH SELAMAT MENURUNKAN BERAT BADAN

      Nama Penuh (*)

      No. Tel Bimbit (*)

      Emel (Jika ada)