Rawatan Hana Collagen Acupunture

WAJAH YANG BERKEDUT KINI KEMBALI TEGANG, SELEPAS SATU SESI RAWATAN MARISSA

APAKAH KELEBIHAN RAWATAN HANA COLLAGEN ACUPUNTURE ?

 • Hasil yang baik

 • Tiada parut yang merosakkan kulit

 • Satu rawatan sahaja sudah berkesan tidak perlu berkali-kali melakukannya

 • Satu rawatan tiada kesan bengkak yang ketara

 • Membentuk penampilan dan imej badan seseorang

 • Menegangkan kulit yang kendur dan berkedut

MENGAPA BAYAR LEBIH, KLIK SEKARANG DAN JADI 100 ORANG YANG PERTAMA UNTUK HARGA PROMO ONLINE

Wajah kita merangkumi struktur tulang dan otot muka. Apabila usia meningkat kulit turut mengalami perubahan dengan kandungan kolagen semakin menyusut. Jalinan kolagen yang sedikit dan tidak kukuh membuatkan kulit menurun, tidak lagi anjal dan tegang. Otot-otot juga mula mengalami kesan penuaan dan melendut menimbulkan garisan kecil yang menghala ke bawah.


 

Apakah faktor kulit kendur?

1. Faktor Usia

Apabila usia semakin meningkat, paras hormon dalam badan akan berkurangan. Bagi wanita yang telah menopous, hormon estrogen yang berperanan penting dalam penghasilan kologen akan berkurangan dan menyebabkan kulit hilang keanjalan. Sel-sel di dalam badan juga kurang aktif

2. Graviti

Daya tarikan graviti yang menarik semua objek ke bumi mempunyai kesan yang sama terhadap kulit kita.

3. Pancaran Matahari

Sinaran matahari yang kuat boleh menyebabkan kulit cepat berkedut dan kendur melalui proses pengoksidaan.

4. Kekurangan Air

Sekiranya kulit mengalami dehidrasi kerana kekurangan air, kulit akan kendur dan berkedut.

5. Kurang Vitamin

Kulit memerlukan vitamin A dan C untuk menghasilkan kologen. Oleh yang demikian, kekurangan vitamin A dan C boleh menyebabkan kulit kendur dan berkedut.

6. Tabiat Berulang

Sekiranya kita suka tidur di sebelah tertentu, garis-garis kedut akan mula terbentuk pada sebelah muka yang terhimpit. Sekiranya seseorang itu suka mengerutkan dahi, garis-garis kedut akan mula terbentuk pada dahi.

Apa itu Hana Collagen Acupunture?

Dengan menggunakan benang khas yang dimasukkan ke bawah kulit, maka kulit muka akan diangkat semula tanpa memerlukan pembedahan yang menyakitkan.

Hana Collagen Acupunture adalah alternatif yang paling selamat, sangat mudah untuk wajah yang lebih tegang, sihat dan muda. Anda tak perlu risau akan sebarang komplikasi seperti dalam pembedahan yang lain.

Sememangnya direka untuk pesakit yang tidak mahu pembedahan yang invasif, ia boleh mengurangkan kendur yang teruk sekitar pipi, jawline dan leher dengan lebih cepat dan kurang risiko berbanding pendekatan konvensional.

Benang khas digunakan semasa rawatan berjalan untuk memberikan wajah yang seakan akan baru. Doktor akan menyusun susunan kulit dan tisu muka di tempat yang betul dengan cermat supaya tiada kesan tertinggal.

Dalam Hana Collagen Acupunture kontur, benang yang jelas akan digunakan untuk mengurangkan lagi kesan selepas pembedahan.

Dan manakala Hana Collagen Acupunture secara amnya memberi hasil yang ketara hampir serta-merta serta dengan kurang risiko dan kesulitan daripada prosedur-prosedur lain yang lebih intensif, kos bagi Hana Collagen Acupunture adalah agak berpatutan berbanding rawatan tradisional yang lain.

Hasil carian imej untuk Threadlift marissa aesthetic

Berapa lama tempoh masa yang diperlukan untuk membuat rawatan Hana Collagen Acupunture?

Masa yang diambil bagi rawatan Hana Collagen Acupunture adalah dalam lingkungan 30 hingga 45 minit. Masa yang diambil juga bergantung kepada jumlah benang yang ingin dimasukkan oleh doktor.

Berapa lama tempoh masa untuk pulih selepas membuat rawatan Hana Collagen Acupunture?

Anda boleh bekerja seperti biasa selepas membuat rawatan ini. Walau bagaimanapun, anda dinasihatkan supaya tidak membuat sebarang kerja keras atau latihan berat selama dua hingga tiga minggu berikut untuk membolehkan pemulihan sepenuhnya.

Berapa lama tempoh ketahanan Hana Collagen Acupunture?

Beberapa bulan benang akan serap ke dalam muka  kerana berlakunya proses fibrosis pada bahagian muka yang diangkat. Fibrosis adalah proses semula jadi, iaitu bahagian muka yang diangkat melekat pada tempat yang betul dengan kekal. Terdapat beberapa faktor yang mempengaruhi ketahanan Hana Collagen Acupunture iaitu  usia, genetik, kesihatan dan kulit anda. Tempoh ketahanan Hana Collagen Acupunture adalah antara enam bulan sehingga dua tahun.

JANGAN LEPASKAN PELUANG HARGA PROMO TERBAIK BUAT WAJAH ANDA HILANG DARI KEDUTAN

HARGA PROMO TERHAD BAGI 100 ORANG YANG PERTAMA SAHAJA, KLIK SEKARANG

TESTIMONI YANG BERJAYA WAJAH KENDUR DAPAT HASIL YANG LEBIH BAIK

Nama saya Hani berusia awal 50 an , dah lama saya mencari rawatan untuk membaiki wajah saya yang kusam. Adik beradik saya semuanya perempuan dan kami sering berkongsi tips kecantikan. Kakak saya yang berusia hampir 60 tahun masih kelihatan awet muda, bila saya berjalan dengan dia, orang sering menganggap saya kakak. Ini membuatkan saya berasa stress. Orang kata wajah saya 10 tahun lebih tua dari usia yang sebenar.

INILAH KISAH YANG MENGUBAH HIDUP HANI  

Pada satu hari, saya telah menghubungi kakak saya, dan bertanyakan rahsia yang sebenar sehinggakan kakak saya kelihatan seperti wanita berusia 30 an , kemana-mana dia pergi, dia sering dipanggil adik, sedangkan saya sering dipanggil “mak cik”.  Kakak saya ini seorang yang suka berahsia, namun setelah saya paksa dia pun memberitahu saya bahawa dia telah membuat rawatan di MARISSA AESTHTIC. Tanpa membuang masa, saya telah menghubungi Marissa dan membuat tempahan online untuk konsultasi. Menurut konsultant selepas scan analisis wajah, barulah rawatan yang sesuai akan di buat.

Hasillnya, Hani telah berjaya menjadi lebih cantik.

CEPAT!!! HARGA PROMOSI TERHAD UNTUK HASIL KECANTIKAN YANG LUAR BIASA

HUBUNGI SEKARANG UNTUK KONSULTASI PERCUMA

  Rawatan Pilihan (*)

  Lokasi Pilihan (*)

  Disclaimer: Marissa Aesthetic cannot guarantee specific results. All results, the recovery process and general satisfaction of the procedure may vary from one person to another.

  © 2015 - 2019 Marissa Health & Beauty Sdn Bhd. Hakcipta Terpelihara.