FACIAL TONA SEKATA MARISSA MEMBUAT WAJAH BEBAS TOMPOK HITAM DAN CERAH SEKATA

Tona kulit tidak sekata merupakan salah satu masalah kulit yang jelas terlihat pada wajah. Ia boleh mencetuskan rasa tidak selesa serta kurang keyakinan diri.

Biasanya warna kulit tidak sekata berlaku disebabkan oleh parut jerawat, pendedahan kepada cahaya matahari, usia, atau faktor hormon. Yang paling biasa adalah disebabkan oleh pendedahan matahari. Melanosit kita (sel yang memberi warna kulit) diaktifkan oleh cahaya matahari dan membuat lebih banyak warna sebagai tindak balas. Warna coklat biasanya terhasil daripadanya, manakala bintik hitam berkembang selama bertahun-tahun akibat pendedahan matahari yang berpanjangan tanpa perlindungan.

KELEBIHAN FACIAL TONA SEKATA MARISSA

 
 
 1. Hapuskan Tona Tidak Sekata Dalam Masa 14 hari
 2. Masalah Tona Tak Sekata TIDAK Berulang Kembali
 3. Tompok Hitam Pudar
 4. Wajah Menjadi Cerah Sekata
 5. Facial Terbaik Hasil Formula Pakar kami DR RUSHMINI

HUBUNGI KAMI SEKARANG!!

  Nama Penuh (*)

  No. Tel Bimbit (*)

  Emel (Jika ada)

  Dengan Marissa Aesthetic anda akan mendapat:

   
  • Tawaran konsultasi PERCUMA dari pakar Marissa Aesthetic
  • Scan muka secara 3D dengan hanya RM50 ( harga sebenar RM150) dan
  • Free Gift bila hadirkan diri di cawangan Marissa Aesthetic berdekatan.

  Rawatan facial tona sekata dari Marissa menggunakan laser medlite bagi mencerahkan tompok hitam pada wajah. Hasil yang didapati pelanggan adalah tahan lama, berkualiti tinggi, kesan serta merta dan yang penting tidak menyakitkan.

  WHATSAPP KAMI SEKARANG

  LASER MEDLite

  Apabila Laser Marissa dipancar, ia akan memecahkan pigmen menjadikan kulit tampak bersih dan cerah. Kebaikan lain menggunakan Laser Marissa adalah kulit akan mengalami peningkatan kolagen membuatkan kulit akan tampak semakin muda.

  TESTIMONI BERJAYA!

  Puan Nora

  “Setelah menjalani rawatan, kulit saya semakin bersih dan saya tidak perlu lagi untuk menggunakan mekap yang tebal. Saya sangat gembira kerana saya dah tak perlu pakai pelbagai jenis produk lagi. Kulit juga menjadi bersih dan cantik secara semulajadi.”

  Puan Jamilah

  “Tak sangka kulit saya makin cerah dan tona makin sekata. Tak sia sia saya berulang alik dari ipoh ke shah alam untuk buat rawatan facial ni. Tak payah risau dah nak pakai mekap tebal semata nak cover jeragat.”

  Cik Sarah

  “Saya makin confident nak berhadapan dengan client, muka dah tak kusam macam dulu. Bila mekap simple pun nampak berseri sebab kulit dah makin cerah.”

  Isi Borang Untuk Tawaran Konsultasi Percuma

   Nama Penuh (*)

   No. Tel Bimbit (*)

   Emel (Jika ada)