INI LAH SOLUSI-NYA JIKA ANDA ADA MASALAH EYE BAG KENDUR TERUK
KELOPAK MATA merupakan PERMATA yang menyerlahkan kecantikan seseorang. Apabila kelopak mata layu, kendur seseorang akan tampak tua dan lesu. Tambahan pula bila lemak berkumpul di bawah mata membentuk kantung (eye bag). Adakah anda tergolong dalam kategori ini? Adakah anda mencari solusi bagi menghapuskan eyebag?
Bagi anda yang sangat mementingkan kecantikan, terutama kecantikan pada wajah, pastinya kehadiran eyebag di bawah mata anda merupakan satu mimpi ngeri kan? Walaupun kita dah mempunyai mata yang menawan, pandangan yang menggoda dan mempesonakan, namun kehadiran eye bag di bawah mata kita menjadikan pandangan yang menggoda tersebut kian pudar. Sedih kan?
TAK MENGAPA !! Kerana Anda telah berjaya menjumpai laman yang akan membuat perubahan pada KELOPAK MATA anda.
Eye bag, merupakan masalah mata yang menampakkan sembap, bengkak ringan atau bengkak pada bahagian bawah mata dan perkara ini adalah satu isu biasa apabila anda semakin meningkat usia. Ia terjadi apabila usia anda semakin meningkat, struktur tisu dan otot yang menyokong kelopak mata akan menjadi lemah. Kulit cenderung untuk menjadi kendur dan lemak di sekitar mata akan bergerak ke bahagian bawah mata. Selain itu, ruang bawah mata juga boleh mengumpulkan cecair, menjadikan ia tampak bengkak.
Kehadiran Eyebag ini bukan sahaja buat anda rasa hilang keyakinan diri, malah ia akan membuat anda rasa hilang mood setiap hari dan lebih teruk lagi akan buat anda nampak lebih tua dari usia sebenar
Ia Tidak Mendatangkan Bahaya, Cuma Mungkin Akan Menyebabkan Anda Kelihatan Lebih TUA, LETIH, LESU dan SAKIT
Punca Penyebab Kelopak Mata Kendur atau Eye Bag?
 • Umur meningkat

 • Tidur yang tidak mencukupi

 • Gaya hidup yang tidak sihat

 • Menonton skrin cahaya terlalu lama

 • Genetik

SELAMAT TINGGAL !
KELOPAK MATA KENDUR & EYE BAG
MARISSA MAMPU MEMBUATKAN ANDA NAMPAK MUDA 30-AN

Kelebihan Rawatan Kelopak Mata :

 • Mampu menutup kedutan yang ketara

 • Mencantikkan struktur lingkaran mata

 • Menghilangkan lemak di bawah mata

 • Mata tampak lebih menawan, menggoda dan mempersonakan

Ingin BANTUAN dari
Pakar Kecantikan Kami?

Konsultasi Percuma!

  Lokasi Pilihan (*)

  SEKARANG Masanya Untuk Anda Singkirkan Lemak Pada Mata dan Dapatkan Mata yang lebih MENAWAN & MEMPERSONAKAN

  Atasi Masalah Eye Bag Atau Kelopak Mata Kendur Dengan Pakar Kecantikan Marissa Aesthetic

  KELEBIHAN RAWATAN DI MARISSA?

   

  >Marissa Aesthetic & Wellness merupakan Klinik Estetik yang menjadi Pilihan Utama di Malaysia dan telah beroperasi sejak tahun 2006. Kami ada lebih 9,575 testimoni dan ribuan pelanggan yang telah berpuas hati dengan rawatan ini.

  >Berpengalaman lebih 15 tahun dalam menawarkan pelbagai rawatan lengkap yang berkualiti dan telah menghasilkan kesan yang menakjubkan pada ribuan pelanggan.

  >Rawatan dikendalikan oleh Doktor Pakar

  >Pakar Kecantikan Marissa Aesthetic & Wellness sangat mesra, cekap, berpengalaman dan boleh membantu memberi konsultasi tepat terhadap masalah yang di hadapi.

  >Treatment yang Selamat & Berkesan

  >Alatan medikal yang lengkap dan bermutu tinggi.

  Dr. Rushmini Maris

  3 JENIS RAWATAN UNTUK ATASI MASALAH EYEBAG DI MARISSA

  KAEDAH LASER

  • Menggunakan kaedah fibreoptik laser yang dipancarkan ke bawah kulit dan mampu memecahkan lemak.

   

  RAWATAN TANPA PEMBEDAHAN

  •  Pengisi dermal biasanya merupakan rawatan pilihan untuk menghapuskan beg mata tanpa pembedahan. Pengisi dermal adalah gel yang terdiri daripada bahan yang dipanggil asid hyaluronik.

   

  KAEDAH BLEPHAROPLASTY

  •  Blepharoplasty adalah kaedah untuk membuang eyebag secara kekal dan kelopak mata dibentukkan semula.
   Terdapat dua jenis blepharoplasty iaitu blepharo eyelids (bertujuan membentuk lipatan kelopak mata) dan blepharo eye baggy (bertujuan menghilangkan kantung mata dan kedutan bawah mata). Lebihan kulit dan jaringan lemak di kelopak mata (eyelid) atau kantung mata (eyebag)  akan dibuang. Eyelid atau eyebag yang dirawat akan beransur ansur pulih selama 2 minggu setelah rawatan dijalankan. Hasil blepharoplasty akan bertahan 5 hingga 7 tahun tergantung dengan gaya hidup seseorang.
  TAMATKAN KERISAUAN ANDA HARI INI!
  MARISSA AESTHETIC ADA SOLUSINYA
  Tiada Lagi Muka Seperti Penat, Lesu, Sembab & Bengkak. Tampil Dengan Wajah Berseri-Seri
  ADA LEBIH 9,575 TESTIMONI & RIBUAN PELANGGAN YANG TELAH BERPUAS HATI DENGAN RAWATAN INI

  Apa Kata Mereka?

  Saya mengalami masalah eyebag ni sejak berusia 35 tahun. Sekarang dah nak masuk 40-an. Malu rasa setiap pagi nak masuk office. Macam macam krim dah pakai tapi tak ada perubahan. Sama je. Alhamdulilah tiba-tiba tergerak hati nak buat rawatan di Marissa Aesthetic. Sekarang mata dah cantik =)
  Puan Nora
  Pelanggan Marissa Aesthetic
  Walaupun sekarang saya masih 27 tahun, tapi mata macam orang tua nampak letih. Ia bukan saja buatkan wajah nampak tak bermaya, malah kelihatan lebih tua daripada usia dan Mira sangat berpuas hati dengan rawatan di Marissa Aesthetic kerana memberi kesan Superb pada mata Mira.
  Mira Natasya
  Pelanggan Marissa Aesthetic
  Mata saya memang nampak bengkak teruk. Hari-hari macam orang tak cukup tidur. Saya suri rumah je tapi malu la dengan cik suami. Tapi lepas je buat treatment haritu, memang berkesan. Dah tiada lagi bengkak, sembap dekat mata ni. Nampak jugak muka ni macam orang muda-muda. Cik suami pun puji.
  Puan Ainun
  Pelanggan Marissa Aesthetic
  BAYANGKAN EYEBAG ANDA YANG TELAH ADA SELAMA BERTAHUN-TAHUN AKAN HILANG SEPERTI MEREKA
  JOM MILIKI MATA YANG CANTIK & MENAWAN WALAUPUN ANDA TELAH BERUSIA 79TAHUN
  DAPATKAN BANTUAN DOKTOR PAKAR MARISSA HARI INI!

  FREE CONSULTATION!
  TERHAD KEPADA 10,000 ORANG YANG TERAWAL SAHAJA

  Yang Telah Booking Untuk Free Consultation
  0

   Lokasi Pilihan (*)

   Disclaimer: Marissa Aesthetic cannot guarantee specific results. All results, the recovery process and general satisfaction of the surgical procedure may vary from one person to another. Terms and condition apply.