Bengkel Lawan Obesiti

Marissa bergabung dengan Utusan anjur Bengkel lawan Obesiti?

Dah macam-macam ubat kurus ditelan. Senaman dah macam-macam jenis tapi berat badan macam tu juga?

19 nov 2016 bersamaan hari Sabtu,bertempat di Dewan Utusan Jalan Chan Sow Lin, pihak Marissa menganjurkan Bengkel JOM LAWAN OBESITI bersama-sama dengan pihak Utusan Malaysia. dengan bayaran sebanyak rm50, kepada anda yang hadir akan menerima sijil, voucher dan free gift dari pihak Marissa dan Utusan Malaysia.

Pada hari tersebut seramai 200 peserta berkumpul untuk sertai Bengkel JOM LAWAN OBESITI itu.

Pada kali ini Dr Rushimini membuat kelainan.Bengkel ini khas untuk anda yang inginkan bentuk badan yang ideal dan langsing. Dr Rushmini juga akan berkongsi rahsia turun berat badan secara pantas dan kekal.


PESANAN DR RUSHMINI
============================================================================================================================

Kepakaran kami di Marissa dalam teknik pelangsingan sudah membantu sangat ramai orang, maka kerana itu kami membuka peluang kepada anda untuk hadir dan dapatkan info.

Sel lemak ialah sel yang amat degil. Ia mempunyai sifat seperti belon yang mudah kembang bagai di pam2. Dalam sesi ini saya akan ajar bagaimana nak kempiskan belon (sel lemak).

Terbukti sangta-sangat berkesan.. seminggu pun dah nampak. Kesan sangat menakjubkan!

Jom kita pecahkan sel lemak dengan teknik rahsia Marissa… 4 minggu dari sekarang anda pasti berpenampilan baru.

AWAS: Kami utamakan peserta yang obesiti serta mempunyai lemak pada bahagian perut, pinggang, muka, tangan, bahu & belakang badan.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *